Ezen az oldalon a forgalmazott termékeinkkel kapcsolatos fontosabb híreket olvashatja - a teljesség igénye nélkül. Azokat az eseményeket, híreket szeretnénk itt csak megjelentetni, melyek mentesek a szokásos marketing szövegektől és tényleges segítséget nyújtanak a kiválasztásban / alkalmazásban / paraméterezésben. Ezzel nem szeretnénk a gyártók "marketing gépezetét" elítélni, csak a - szakmai szempontból - felesleges és szubjektív információkat szűrni.
 • A "feltört" IBM i esete - webex előadás

  A "feltört" IBM i esete - webex előadás_logo

  2017.01.13.-n 15:00.i kezdettel webex előadás lesz megtartva a 2016-ban történt IBM i behatolási kísérletről és annak tanulságairól.

 • Helpsystems megvásárolta a TeamQuest céget

  Helpsystems megvásárolta a TeamQuest céget_logo

  A Helpsystems 2016.12.16.-n megvásárolta a TeamQuest nevű céget.

 • Aldon támogatás

  Aldon támogatás_logo

  Az EMIB Kft. 2016 novembertől kezdődően hivatalos viszonteladói, szolgáltatói és első szintű támogatói partnere a Rocketsoftware Inc ., USA cégnek.

 • Megjelent a DeviceLock 8

  Megjelent a DeviceLock 8_logo

  Megjelent és már letölthető a DeviceLock DLP Suite 8, mely a számos újdonság mellett új funkcióval is bővült. Bemutatkozik a külön licencelhető DeviceLock Discovery Server, mely az adattárolókat vizsgálja át a megadott tartalomszűrési feltételek szerint. Mostantól támogatott az AutoCAD dokumentumok elemzése, az OCR, szinonimák keresése és még sok minden...

 • Letölthető az aktuális IBM i5/OS Biztonsági tanulmány!

  Letölthető az aktuális IBM i5/OS Biztonsági tanulmány!_logo

  A PowerTech ismét megjelentette az aktuális IBM i5/OS Biztonsági tanulmányát. A 2004-ben először kiadott és utána évente megismételt, tanulmányban több mint 1700 IBM i szerver üzemeltető önkéntes válaszaiból leképzett elemzések szerepelnek, akik rendszeresen részt vesznek a felmérés elkészítésében.

 • Letölthető az IBM i5/OS PCI V3.0 Megfelelőségi tanulmány

  Letölthető az IBM i5/OS PCI V3.0 Megfelelőségi tanulmány_logo

  A PowerTech elérhetővé tette a IBM i5/OS legutolsó PCI verzióra - V3.0- vonatkozó Megfelelőségi tanulmányát.

 • DeviceLock 7.3 már letölthető

  DeviceLock 7.3 már letölthető_logo

  DeviceLock Inc. bejelentette, hogy megjelent a 7.3 verziója a méltán népszerű Endpoint DLP Suite szoftverének. Az új verzió támogatja már a Microsoft Windows 8/8.1, Windows Server 2012 és az Apple OS X operációs rendszereket..

 • Powertech termékek verziótámogatása

  Powertech termékek verziótámogatása_logo

  Az alábbi táblázat tartalmazza a Powertech termékek legfrissebb verzióit és a különböző i5/OS (OS/400) verziókhoz tartozó, támogatott Powertech termék verziókat.

 • DeviceLock 7.2 MEGJELENT!

  DeviceLock 7.2 MEGJELENT!_logo

  Már elérhető a DeviceLock® Endpoint DLP Suite 7.2 verziója! A DeviceLock, Inc., - aki vezető szerepet tölt be az adatszivárgást megakadályozó szoftverek piacán - bejelentette a népszerű Endpoint DLP Suite szoftvercsomagjának új 7.2-es verzióját. Az új verzió számos újdonságot tartogat, mind például lehetővé vált az egyes eseményekhez riasztások kapcsolása. Ezt a funkciót már nagyon rég vártuk. Ezen kívül néhány új hálózati protokoll ellenőrzése is lehetővé vált, valamint az általánosan használt alkalmazások (Pl: Skype) illetve közösségi oldalak elérésének szabályozása is hatékonyabbá vált.

Go to top