DeviceLock 7.2 MEGJELENT!_logo

Már elérhető a DeviceLock® Endpoint DLP Suite 7.2 verziója! A DeviceLock, Inc., - aki vezető szerepet tölt be az adatszivárgást megakadályozó szoftverek piacán - bejelentette a népszerű Endpoint DLP Suite szoftvercsomagjának új 7.2-es verzióját. Az új verzió számos újdonságot tartogat, mind például lehetővé vált az egyes eseményekhez riasztások kapcsolása. Ezt a funkciót már nagyon rég vártuk. Ezen kívül néhány új hálózati protokoll ellenőrzése is lehetővé vált, valamint az általánosan használt alkalmazások (Pl: Skype) illetve közösségi oldalak elérésének szabályozása is hatékonyabbá vált.

DeviceLock 7.2 MEGJELENT!_Main_Image

A DeviceLock 7.2 adminisztrátorok illetve auditorok beállítható feltételek teljesülése esetén kaphatnak riasztási üzenetet SMTP vagy SNMP protokollokkal.  Ez végre biztosítja a DeviceLock felhasználóknak a már meglévő log menedzsment és SIEM infrastruktúrához történő flexibilis csatlakozási lehetőséget. Ha persze ilyen nincs, használható a DeviceLock beépített riasztási rendszere is.

Az új DeviceLock 7.2 már meg tudja védeni a szervezeteket a népszerű, de nehezen ellenőrizhető adatszivárgási források - mint a Skype™, Facebook, and web-alapú fájlmegosztó szolgáltatások - által felmerülő kockázatoktól. Teszi mindezt úgy hogy azok üzleti használatát nem teszi lehetetlenné.

Továbbá a DeviceLock's Endpoint DLP Suite szoftver a továbbiakban képes a MAPI protokoll ellenőrzésére is. Így egyszerűen ellenőrizhető a Microsoft Exchange e-mail forgalom (beleértve a csatolmányokat is) a végpontokról. A MAPI implementáció a DeviceLock DLP-t stratégiai biztonsági komponensé tette. Kiválthatóak a költségesebb és esetenként kevésbé hatékony szerver alapú megoldások.

Felkészülve a jövőben várható BYOD eszközök megjelenésére, a DeviceLock Endpoint DLP lehetőséget teremt a Virtuális DLP megoldásra, hogy mérsékelni lehessen az adatszivárgás kockázatát desktop és applikáció virtualizációs megoldások esetén. A vezető gyártók megoldásainál használható, mint a Microsoft, Citrix és VMware. Ez platform- és eszköz-független DLP megoldást jelent ha BYOD eszközökkel csatlakoznak virtuális Windows környezetbe. Így ezek az eszközök is ugyanúgy menedzselhetőek mint a fizikai végpontok.

 

Go to top