Ahogyan két part között a híd, úgy teremti meg az összeköttetést az EMIB Kft  az Üzlet és Informatika között. Üzlet és Informatika Látszólag különböző érdekek és célok. Mégis  e két fontos terület szövetségéből születik az az eredmény, mely a cégeket hosszútávon eredményesebbé teszi, és ez a profit.

Az EMIB az "Első Magyar Informatikai Bróker" rövidítéséből tevődik össze.

Amikor a cégünk megalakult, elsődleges célunk volt, hogy az egyes célokhoz a legjobban megfelelő megoldásokat válasszuk ki. Ez a célkitűzés gyakran meghiúsult a megbízók képviselőinek egyéni - nem szakmai indíttatású - érdekei miatt. Az ilyen szubjektív  módon kiválasztott termékek illetve megoldások mögé nem tudtunk mindig teljes mellszélességgel odaállni és szakmailag támogatni.

Ezért változtattunk a cégünk üzletpolitikáján. Kiválasztottuk azokat a termékeket és szolgáltatásokat, melyek mint szakmailag, mint stratégiailag megfelelnek az elvárásoknak és mégis valamiben tudnak olyan előnyöket felvonultatni, melyet a versenytársak nem.

Így alakult ki az EMIB Kft. jelenlegi, - immáron több mint egy évtizedes - üzleti stratégiája. A hátunk mögött lévő 15 év bizonyította, hogy az elképzelésünknek és üzletpolitikánknak van létjogosultsága. Azóta partnereinkkel azon munkálkodunk, hogy az informatika ne csupán egy érdekcsoport játékszere, hanem olyan hathatós eszköz legyen, mely pénzben is kifejezhető hasznot hajt a megrendelőink számára.

Így lett az EMIB Kft. az IBM PartnerWorld tagja. Képviselői vagyunk a PowerTech Group Corp., Intellinx Ltd.PKWARE Inc., MayFlower Software Inc.,  iBoostsystems Inc.,   Smartline Inc. vállalatoknak.

Az angliai székhelyű GCP Ltd. céggel együttműködve partnerei vagyunk a MISYS szoftverfejlesztő és értékesítő-befektető csoportnak.

Hitvallásunk szerint az Informatika a vállalatok olyan erőforrása, mely az üzletmenet gazdaságosságát és hatékonyságát, így sikerességét hivatott elősegíteni. Meggyőződésünk, hogy a számítástechnika és informatika helyesen alkalmazva hathatós eszköz az üzleti területek hatékonyabbá tételére. E területek megfelelő összehangolása kulcsfontosságú, ezért cégünk célja, hogy a felhasználó igényei szerint, cégre szabottan és feladat specifikusan nyújtson nyugat-európai színvonalú informatikai és információtechnológiai szolgáltatásokat. Termékeink összességében és külön modulokként is megfelelnek szigorú informatikai követelményeknek.

Vállalkozásunk munkamódszerében a projekt jellegű problémák és feladatok megoldását helyezzük középpontba, azzal a bizonyossággal, hogy ez a forma partnereinknek is számos előnyt nyújt.

Szolgáltatásaink széles körét az alapító tagok és munkatársaink szerteágazó szakterületeken végzett, évtizedes szakmai és banki tapasztalata teszi lehetővé. E szaktudás és a folyamatos tovább képzés a garancia a kiváló minőségre és kulcsa lehet bármely vállalat üzleti sikerének.

Go to top