Ezen az oldalon a forgalmazott termékeinkkel kapcsolatos fontosabb híreket olvashatja - a teljesség igénye nélkül. Azokat az eseményeket, híreket szeretnénk itt csak megjelentetni, melyek mentesek a szokásos marketing szövegektől és tényleges segítséget nyújtanak a kiválasztásban / alkalmazásban / paraméterezésben. Ezzel nem szeretnénk a gyártók "marketing gépezetét" elítélni, csak a - szakmai szempontból - felesleges és szubjektív információkat szűrni.
 • ISACA Budapest Chapter Konferencia 2019, Budapest, 2019.05.28

  ISACA Budapest Chapter Konferencia 2019, Budapest, 2019.05.28_logo

  Kedves jelenlegi és jövendő partnereink! Örömmel tudatjuk, hogy cégünk részt vesz idei ISACA Budapest Chapter Konferenciáran mint kiállító partner. A Konferencia Budapesten a Magyar Telekom Új Székházában (1097, Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.) kerül megrendezésre 2019. május 28 -án. A konferencián az ISACA alapításának 50. évfordulóját is megünnepeljük!

  ...
 • Az IBM i és a GDRP megfeleléssel kapcsolatos biztonsági feladatok - webex előadás

  Az IBM i és a GDRP megfeleléssel kapcsolatos biztonsági feladatok - webex előadás_logo

  2018.04.05.-n 14:00.i kezdettel webex előadás lesz megtartva az GDPR megfeleléssel kapcsolatos IBM i feladatokról (Securing your IBM i for GDPR Compliance).

 • Helpsystems megvásárolta a TeamQuest céget

  Helpsystems megvásárolta a TeamQuest céget_logo

  A Helpsystems 2016.12.16.-n megvásárolta a TeamQuest nevű céget.

 • Aldon támogatás

  Aldon támogatás_logo

  Az EMIB Kft. 2016 novembertől kezdődően hivatalos viszonteladói, szolgáltatói és első szintű támogatói partnere a Rocketsoftware Inc ., USA cégnek.

 • Megjelent a DeviceLock 8

  Megjelent a DeviceLock 8_logo

  Megjelent és már letölthető a DeviceLock DLP Suite 8, mely a számos újdonság mellett új funkcióval is bővült. Bemutatkozik a külön licencelhető DeviceLock Discovery Server, mely az adattárolókat vizsgálja át a megadott tartalomszűrési feltételek szerint. Mostantól támogatott az AutoCAD dokumentumok elemzése, az OCR, szinonimák keresése és még sok minden...

 • Letölthető az IBM i5/OS PCI V3.0 Megfelelőségi tanulmány

  Letölthető az IBM i5/OS PCI V3.0 Megfelelőségi tanulmány_logo

  A PowerTech elérhetővé tette a IBM i5/OS legutolsó PCI verzióra - V3.0- vonatkozó Megfelelőségi tanulmányát.

 • Powertech termékek verziótámogatása

  Powertech termékek verziótámogatása_logo

  Az alábbi táblázat tartalmazza a Powertech termékek legfrissebb verzióit és a különböző i5/OS (OS/400) verziókhoz tartozó, támogatott Powertech termék verziókat.

Go to top