ISACA Budapest Chapter Konferencia 2019, Budapest, 2019.05.28_logo

Kedves jelenlegi és jövendő partnereink! Örömmel tudatjuk, hogy cégünk részt vesz idei ISACA Budapest Chapter Konferenciáran mint kiállító partner. A Konferencia Budapesten a Magyar Telekom Új Székházában (1097, Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.) kerül megrendezésre 2019. május 28 -án. A konferencián az ISACA alapításának 50. évfordulóját is megünnepeljük!

Szeretettel várjuk Önöket a standunkon, ahol a Helpsystems Llc.,USA, - többek között a konferencia témakörébe tartozó - termékeit és szolgáltatásait ismerhetik meg.

A konferencia témaköreihez kapcsolódó feladatokra az alábbi megoldásokat kínáljuk:

  • a Helpsystems Llc. biztonsági és audit termékcsaládját,
  • az automatizált Linux,AIX,Unix és IBM a Center for Internet Security—CIS vizsgálati módszereinek megfelelő alkalmazást és az arra épülő elemzési szolgáltatást;
  • a Goanywhere Managed File Transfer-t, mely olyan felügyelt file továbbitó rendszer Amely auditálható, több platformon működő, titkosított, naplózott és ütemezthető file továbbitást tesz lehetővé vállalaton belül és a vállalati partnerek felé.
  • Az Automate amellyel vállalati IT folyamatokat lehet gyorsan és hatékonyan automatizálni.

A ISACA Budapest Chapter Konferencia, 2019 rendezvényen Mr. Joan Blanch és jómagam Sajti János várjuk Önöket a kiállítási standunknál.

EMIB Tanácsadó Kft.

Go to top