DeviceLock bevezetés _logo

Cégünk nem csupán egy "bolt" amely a kiválasztott szoftvereket értékesíti.
Hitvallásunk szerint egy értékesítési folyamat akkor tekinthető befejezettnek, ha az ügyfél a megvásárolt szoftvert integrálta a saját rendszerébe és az megvalósítja az elvárt funkcionalitást. Ezért minden vásárlónk dönthet, hogy maga végzi a bevezetést, vagy az EMIB szakembereire bízza azt.

Mit adunk a bevezetési szolgáltatáson belül?

Először is néhány tényező amely nagyban befolyásolja a projekt sikerességét:

- A DeviceLock bevezetése soha nem csupán egy technikai művelet. Sokszor eredményezi a végfelhasználók napi munkafolyamatainak változását, az esetleges korlátozások miatt a közérzetük is változhat. A végfelhasználó nem akar semmilyen új, bárminemű korlátozást eredményező szoftvert. Törekedni kell a korrekt tájékoztatásra, a dolgozókat be kell vonni a tesztelésbe és úgy végrehajtani a bevezetési folyamatot, hogy az a legkevésbé legyen hatással a mindennapi tevékenységükre.

- A DeciceLock csupán egy eszköz, egy szerszám. A hatékony használatához ki kell alakítani egy szabályzatot, melynek megfelelően kell a rendszert felparaméterezni. Az esetek többségében a szervezetek nem rendelkeznek ilyen házirenddel. Minden segítséget megadunk a projekt folyamán, hogy elkészüljön ez a dokumentum, de a végső döntés, a szabályok elfogadása és kihirdetése mindig a menedzsment feladata. 

- Hibátlan szoftver nincs. Ezért elengedhetetlen a tesztelés és hibakezelés. A hibák nagy része a tudásbázisunk alapján orvosolható, de előfordulnak olyan jellegű problémák, melyeket csak a gyártó tud megoldani. ilyen jellegű probléma körülbelül a munkaállomások 1-2%-át érinti.

- Munkatársaink a bevezetés folyamán csak annyi időt töltenek a helyszínen amennyi elengedhetetlenül szükséges. Amit lehet azt "off site" végezzük el. Ezért óradíjas elszámolást szoktunk javasolni ügyfeleinknek.

- A bevezetési projekt időtartama előre nem meghatározható, csak a felmérési fázis végén derül ki, hogy pontosan mennyi munkát és időt igényel.

A fentiek tükrében a bevezetési projekt általában a következő lépésekből áll:

  • 1Felmérés
  • 2Tervezés és a bevezetési terv elfogadása
  • 3Pilot rendszer felépítése
  • 4Installáció, paraméterezés, tesztelés (szabályok, disztribúció, eszközök, munkafolyamatok, reportok) és dokumentálás
  • 5A Pilot rendszer kiterjesztése a teljes szervezetre (Ellenőrzött, ütemezett módon)
  • 6Ellenőrzés, hibakezelés, dokumentáció frissítése
  • 7Oktatás és átadás.

Kérjen árajánlatot a bevezetési szolgáltatásunkra. 

Az Ön sikere a mi sikerünk is.

Go to top