Kérdezze szakértőnket

Küldje el kérdését az alábbi formanyomtatványon. Munkatársunk - amint lehetséges - válaszolni fog a feltett kérdésére. Amennyiben a telefonos megkeresést preferálja, úgy elegendő az üzenetbe leírnia elérhetőségét és mi visszahívjuk. Köszönjük érdeklődését.
1000 karakterek balra
PowerTech_Logo
Információk a gyártóról
Gyártó honlapja

A PowerTech audit és biztonsági alkalmazásai napjainkban már nélkülözhetetlen biztonsági követelményekre nyújtanak végleges és átfogó megoldást.

A PowerTech alkalmazásaival az adatokhoz való hozzáférés finoman szabályozható. Fényt tud deríteni a behatolási illetve a jogtalan adat hozzáférési kísérletekre, a rendszer kritikus pontjait ellenőrizheti, a i5/OS szerver hálózati eseményeit is auditálhatja.

A PowerTech biztonsági alkalmazásai nyújtják a legnagyobb teljesítményt, használhatóságuk és gyorsaságuk nagy mennyiségű tranzakció esetén sem változik. Az IBM Server Proven minősítést minden termék megkapta, valamint a SOX (Sarbanes-Oxley) szabályozásnak is megfelelnek.

A termékek lefedik az i5/OS (OS/400) esetében felmerülő rutinszerű és eseti audit feladatok gyors és pontos végrehajtását, segítik a hazai és nemzetközi audit és biztonsági szabályok átültetését a mindennapi üzemszerű tevékenységekbe.

A termékek kijavítják az az i5/OS biztonsági hiányosságokat és megoldják az i5/OS biztonsági és audit naplók adatainak átadását vállalati SIEM rendszerek felé;

Go to top