DeviceLock® alapmodul_logo

Ez a termék a PC-s munkahelyeken a külső eszközök hozzáférés-szabályozását valósítja meg. A rendszer alacsony szinten integrálható a Windows Active Directory szolgáltatásába. A szabályozás gépekre vonatkozóan eszköz típusonként és/vagy portonként, felhasználókra vagy felhasználói csoportokra vonatkozóan történik.

DeviceLock® alapmodul_Main_Image

A DeviceLock® egyedülálló módon oldja meg a hozzáférés szabályozását az USB és FireWire portokhoz, WiFi- és Bluetooth adapterekhez, a floppy és- CD-ROM meghajtókhoz, kazettás eszközökhöz és egyéb cserélhető médiákhoz.

Miért olyan különleges a DeviceLock®?

Biztosítja a munkaállomások hálózaton keresztüli ellenőrzését. Beállítható, hogy ki férhet hozzá az egyes eszközökhöz, portokhoz. Megadható, hogy ki, mikor (nap, óra) használhatja ezeket. Az eszköz típusa vagy akár szériaszáma szerint is megadható az engedély. A kimentett fájlok teljes másolata megőrizhető és így később vissza lehet keresni a fájlmozgásokat (Data Shadow funkció). Létrehozható egy úgynevezett "Média Fehér lista", és az azon szereplő DVD/CD lemezek – egy egyedi azonosító alapján – hozzáférhetőek lesznek, még akkor is, ha a DeviceLock egyébként tiltja a DVD/CD eszközök használatát. A hálózati rendszergazda távolról beállíthatja mindezt és karbantarthatja a DeviceLock® szolgáltatást a munkaállomásokon. Az eszközök beállíthatók csak olvasható módba. Megvédi a háttértárolókat a véletlen vagy szándékos formázástól. A jogosultság beállítható gép és felhasználó szerint. Sajátossága az egyszerű, áttekinthető használat és telepítés. Lefedi a potenciális biztonsági hiányosságokat egyszerű költség-hatékony módszerrel.

Miért pont a DeviceLock?

A cégvezetőség teljes irányítást nyer a belső hálózaton belüli hordozható adattárolók hozzáférését illetően. Követni lehet az adatmentéseket (ki, mikor, mit hova mentett, másolt). Rugalmas: Meg lehet tiltani minden hozzáférést és fokozatosan engedni, vagy fordítva, megengedni mindent és egyenként tiltani. Nem szükséges fizikailag eltávolítani vagy letiltani egyetlen hardver eszközt sem. Épp oly hatékony nagy céges hálózatokon, mint akár egyetlen egyéni munkaállomáson. Kimondottan felhasználóbarát, hatékony használata sem igényli 'segítség' menü igénybevételét. Nincs szükség külön adminisztrátorra. Kis cégek számára is megfizethető, kedvező ár fekvésű termék. Könnyen és gyorsan bevezethető, skálázható, elegáns megoldás.

 

Go to top