Network Security_logo

A díjnyertes fejlesztés a Network Security, amely az intra- illetve internethez kapcsolódó i5/OS számítógépek védelmét teremtheti meg. Auditálható módon lehetővé teszi a felhasználói jogosultságok, hálózati szerver/szolgáltatás/tranzakció szintű finomhangolását, a hálózati szerverek eseményeinek nyomkövetését. Hálózati alkalmazások használata esetén nélkülözhetetlen eszköz a rendszert felügyelők, illetve üzemeltetők számára. Használatával szabályozhatja, hogy ki érheti el rendszerüket, mikor és milyen módon teheti ezt meg, az elérésről milyen riasztások készüljenek.

Feladat – i5/OS (OS/400) ODBC, JDBC, FTP,  Remote Command és egyéb hálózati adatforgalom védelem

Az i5/OS hálózati szerverek átmenő adatforgalmat az i5/OS rendszerszinten nem naplózza és az i5/OS biztonsági beállításai nem adnak lehetőséget a hálózati szerver forgalomára és azok felhasználóira vonatkozó jogosultsági beállításokat.

Termék tulajdonságai:NS specs hu

A termék tranzakció szintű jogosultsági beállításokat tesz lehetővé az i5/OS hálózati szervereihez. A jogosultságokat felhasználóra (+csoport), IP címre (+csoport), hálózati szerverre, hálózati szerver funkcióra, tranzakcióra és objekumokra illetve ezek kombinációira lehet beállítani (tiltás, engedélyezés, naplózás). Igény szerint hálózati szolgáltatások tiltása.

IFS tevékenységek szabályozása és naplózása.

A jogosultsági beállítások azonnal hatályba lépnek.

A hálózati szervereken átmenő forgalom, tranzakció szinten, a védett i5/OS audit naplóban rögzítésre kerül.

A tranzakciókra riasztásokat lehet beállítani, így akár valós időben lehet az visszaéléseket megakadályozni.

Az ODBC, JDBC tranzakciókat az i5/OS rendszer, több hálózati szervere szolgálja ki, ezeket az eseményeket összefogva lehet szabályozni és auditálni.

Shadow Profile technológiával extra biztonsági szint hozható létre, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó az éppen használt szerver szolgáltatástól függően, a számára OS/400 szinten elérhető jogosultságokhoz képest eltérő jogosultságokkal vegye igénybe az adott szerver szolgáltatásait.

Kifinomultan paraméterezhető jelentéseket lehet készíteni, amelyek akár excel formátumba is letölthetőek.

A PowerTech Network Security használatával auditálható az i5/OS szabványos hálózati forgalma és a biztonsági személyzet teljesen körűen és átláthatóan kézben tudja

Az alkalmazás az i5/OS hálózati exit point-kba beépülő trigger szolgáltatások segítségével végzi a feladatát.

Az alkalmazás 200+ hálózati szolgáltatás szabályozására A beállítások öndokumentáló módon része lehet az IT biztonsági politikának.

Választható adatbázis, lista vagy CSV jelentés formátum.

A termék paraméterezése nem igényel programozási feladatokat.

Magas rendelkezésre állású rendszerek támogatása (pl. Mimix-lt rendszerek).

Tesztelésre, 30 napos, ingyenes, teljes funkcionalitású próbaverziót bocsátunk rendelkezésre.

Tovább a termék eredeti angol nyelvű gyártói holnapjára

Go to top